Dercos Bipack Sampon Neogenic redensificator cu Stemoxidina, 2x200 ml, Vichy

Dercos Bipack Sampon Neogenic redensificator cu Stemoxidina, 2x200 ml, Vichy - CADEREA-PARULUI - VICHY
Vichy
Gama Dercos
P459789805
Proprietăți: - acționează asupra acelor parametri ai părului redensificat: volum, denistate, forța, ținută, consitență; - datorită spumei sale lejere și ușor de clătit, părul devine [...]

Descriere: Dercos Bipack Sampon Neogenic redensificator cu Stemoxidina, 2x200 ml, Vichy

Proprietăți:

- acționează asupra acelor parametri ai părului redensificat: volum, denistate, forța, ținută, consitență;

- datorită spumei sale lejere și ușor de clătit, părul devine catifelat, strălucitor și ușor de coafat, fiind în același timp un șampon contra căderii părului, cât și un șampon pentru păr subțire

- primul șampon cu Stemoxidina - moleculă brevetată - și tehnologie Pro-Densificatoare; - un șampon foarte bun pentru păr subțire, rar și lipsit de volum.

- fără parabeni; - este hipoalergenic.

- formulă de curățare cu textură ultra-ușoară, îmbogățită cu agenți de styling; - ibracă firul de păr, chiar și pe cel mai subțire, fără a-l încărca.

Mod de utilizare:

Aplicați șamponul redensificator pe părul umed și masați ușor. Poate fi utilizat zilnic. Se poate utiliza ca un produs de sine stătător sau complementar tratamentului de creştere capilară.

Prezentare:

2x200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review