Crescina HFSC 100% 200 Man, 10 fiole

Crescina HFSC 100% 200 Man, 10 fiole - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-PAR/CADEREA-PARULUI - CRESCINA
CRESCINA
P548488400

Crescina Re-growth HFSC formula 100% este un produs cosmetic pentru uz topic. Crescina Anti-hair loss HSSC este un tratament cosmetic impotriva caderii parului sub forma de fiole pentru uz topic. Adecvat pentru caderea parului si pierderea densitatii in stadiu initial.

Se incarca ofertele...

Descriere Crescina HFSC 100% 200 Man, 10 fiole

Crescina Re-growth HFSC formula 100% este un produs cosmetic pentru uz topic. Crescina Anti-hair loss HSSC este un tratament cosmetic impotriva caderii parului sub forma de fiole pentru uz topic. Adecvat pentru caderea parului si pierderea densitatii in stadiu initial. Formula speciala pentru barbati. 6.300 fire noi de par crescute: in baza analizei matematice a rezultatelor medii verificate pe o suprafata de 1cm patrat si extinse la intreaga suprafata a scalpului (circa 600 cm patrati) se poate calcula o medie de 6.300 fire noi de par crescute dupa 4 luni de utilizare Crescina Re-growth HFSC . Analiza instrumentala realizata cu ajutorul fototricogramei.

Compozitie:

Crescina Re-growth HFSC: Contine nucleul brevetat Crescina Re-growth (cisteina, lizina, si glicoproteina), care favorizeaza cresterea fiziologica a parului. O parte a principiilor active brevetate (cisteina, lizina, si glicoproteina si Stem-Engine) sunt introduse in transportori specifici care permit eliberarea lor treptata si continua la nivelul scalpului.

Crescina Anti-hair loss HSSC Ingredientelor active de baza ( hidroxiprolina, acid aspartic, activator enzimatic si taurina) li se adauga proteina hidrolizata din drojdie si acetil-tetrapeptide-3, pentru a intari firul de par de la radacina . Formula este imbogatita cu complexul HSSC pentru protejarea si mentinerea sanatatii scalpului.

Mod de utilizare: Crescina HFSC este format din: 10 fiole Crescina Re-growth HFSC. Cele 10 fiole incluse in cutie sunt pentru o cura de doua saptamani. Recomandat in cazuri de par cu densitate scazuta si caderea parului din cauze fiziologice-nu patologice. Nu actioneaza asupra foliculilor atrofiati.

Prezentare:
10 fioleData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.