Crescina 500 Woman, 20 fiole

Crescina 500 Woman, 20 fiole - CADEREA-PARULUI - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-PAR/CADEREA-PARULUI - CRESCINA
CRESCINA
P459828261
Crescina Re-Growth este un produs cosmetic sub forma de fiole care stimuleaza regenerarea fiziologica a parului in zone ale scalpului care prezinta subtiere, in cazul în care bulbii pilosi
Se incarca ofertele...

Descriere Crescina 500 Woman, 20 fiole

Crescina Re-Growth este un produs cosmetic sub forma de fiole care stimuleaza regenerarea fiziologica a parului in zone ale scalpului care prezinta subtiere, in cazul în care bulbii pilosi nu sunt complet atrofiati.

Indicatii:

Pentru scalpul cu par subtiat - Stadiile medii de pierdere a densitatii parului.

Mod de utilizare:

Fiecare fiola de Crescina HFSC 100% contine 3,5 ml de preparat si este adecvat pentru uz zilnic in primele 5 zile ale saptamanii, urmate de o pauza de 2 zile (de exemplu, primele 5 zile din saptamana).

Fiecare cutie cu 20 fiole este pentru un tratament de o luna (care poate fi repetat de mai multe ori pe an).

Se recomanda minimum un tratament de 2 luni.

Prezentare:

20 fioleData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.