Crescina 1300 Women, 40 fiole

Crescina 1300 Women, 40 fiole - CADEREA-PARULUI - CRESCINA
CRESCINA
P479851487

Pentru stadii avansate de rarire a parului. Gratie masei lor moleculare scazute si prezentei potentiatorilor, ingredientelor active le este facilitata atat penetrarea cat si performanta.

[...]

Descriere: Crescina 1300 Women, 40 fiole

Crescina Transdermic Re-Growth HFSC este un produs dermato-cosmetic pentru uz topic care ajuta la cresterea fiziologica a parului, a carui formula beneficiaza de Tehnologia Transdermica Labo: moleculele active pot patrunde astfel in structura firului de par nu doar pe cale transfoliculara (prin orificiul foliculului pilos), ci si pe cale transdermica (testul ex vivo cu Celule Franz), de exemplu prin straturile de piele de la nivelul scalpului (epiderm si derm).

Pentru stadii avansate de rarire a parului. Gratie masei lor moleculare scazute si prezentei potentiatorilor, ingredientelor active le este facilitata atat penetrarea cat si performanta.

Compozitie: Formula contine: Complexul Re-Growth (cisteina, lizina, glicoproteina), Complexul HFSC (Stem-Engine), noul complex de amplificare a regenerarii (metionina, glicina, tripeptida-1 de cupru), 3 potentiatori (pentilenglicol, decilenglicol, caprilil glicol).

Mod de utilizare: Fiolele Crescina Transdermic Re-Growth HFSC contin 3,5ml de preparat si sunt potrivite pentru utilizarea zilnica in primele 5 zile ale saptamanii, urmate de o pauza de 2 zile. Cele 40 de fiole incluse in cutie permit efectuarea unui tratament dermato-cosmetic de 2 luni.

Recomandari: Se recomanda un tratament dermato-cosmetic intre 2 si 4 luni.

Prezentare:
40 fiole



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review