Biorga Cystiphane Lotiune Anti -Cadere Par, 125 ml

  • -10%
Biorga Cystiphane Lotiune Anti -Cadere Par, 125 ml - CADEREA-PARULUI - BIORGA
Biorga
W49809
Cystiphane Lotiune impotriva caderii parului – caderea parului cronica sau ocazionala. Pentru femei si barbati. Lotiune special conceputa pentru a frana procesul de cadere al parului, protejand scalpul si parul impotriva [...]

Descriere: Biorga Cystiphane Lotiune Anti -Cadere Par, 125 ml

Cystiphane Lotiune impotriva caderii parului – caderea parului cronica sau ocazionala.

Pentru femei si barbati. Lotiune special conceputa pentru a frana procesul de cadere al parului, protejand scalpul si parul impotriva agresiunilor externe.

Contine:

Viniferina (extract de vita de vie) ce prelungeste durata de viata a celulelor bulbului capilar, precursor de Cistina si Vitamina B6, Piroctonolamina ce reduce inflamatia scalpului.

Formula:

Fara parabeni, parfum, silicon, fenoxietanol; hipoalergenica. Testat sub control dermatologic!

Mod de aplicare:

7 pulverizari/zi de preferinta seara timp de 6 saptamani pe scalpul uscat, apoi 7 pulverizari de 3 ori/saptamana timp de 6 saptamani.

Nu necesita clatire. Se utilizeaza singura sau asociata cu Cystiphane Sampon pentru un plus de eficacitate. In cazul contactului cu ochii clatiti cu apa din abundenta!

Prezentare:

125 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review