Sampon Recupar, 200 ml, Zdrovit

  • -10%
Sampon Recupar, 200 ml, Zdrovit -  - ZDROVIT
ZDROVIT
P459820477
Proprietăți: Pentru bărbați cu păr rar și în cazul pierderii difuze a părului Formula unica RECUPAR pe bază de ulei de rădăcină de [...]

Descriere: Sampon Recupar, 200 ml, Zdrovit

Proprietăți:

Pentru bărbați cu păr rar și în cazul pierderii difuze a părului Formula unica RECUPAR pe bază de ulei de rădăcină de brusture și cafeină, fortifică rădăcina fragilă a firului de păr, stimulează circulația sanguină și procesul de diviziune celulară accelerând astfel faza de creșterea a părului și reduce căderea lui.

Cafeina este recunoscută pentru beneficiile pe care le are asupra creșterii părului, întrucât activează foliculul de păr și prelungește etapa de creștere a părului (etapa anagenă). Ingredientele nutritive conferă volum și rezistența părului, fără să-l încarce.

Spuma delicată, ușor de clătit, lasă părul moale, strălucitor și ușor de aranjat.

Indicații:

- Formula activă ce stimulează creșterea părului și diviziunea celulară

- Întărește rădăcina fragilă a firului de păr și stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului

Mod de utilizare:

Se aplică pe părul umed, se masează delicat scalpul, apoi se clătește cu apă. Pentru a activa efectul cafeinei, samponul trebuie lăsat pe păr cel puțin 2 minute, după care se clătește. Recomandat a se utiliza zilnic.

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review