Alopexy 2%, solutie cutanata, 60ml, Lab. Pierre Fabre

P08168
Alopexy 2%, solutie cutanata, 60ml, Lab. Pierre Fabre - CADEREA-PARULUI - PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE S.A.S.
Proprietati: Alopexy solutie cutanata se recomanda in cazul caderii moderate a parului la adulti, barbati sau femei, favorizand cresterea parului. Acest medicament se prezintă sub forma unei soluţii pentru [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Alopexy 2%, solutie cutanata, 60ml, Lab. Pierre Fabre

Proprietati:

Alopexy solutie cutanata se recomanda in cazul caderii moderate a parului la adulti, barbati sau femei, favorizand cresterea parului.

Acest medicament se prezintă sub forma unei soluţii pentru aplicare cutanată.

Este indicat în cazul căderii moderate a părului (alopecie androgenică) la adulţi, bărbaţi sau femei.

Favorizează creşterea părului şi stabilizează fenomenul de cădere a părului.

Indicații terapeutice:

Alopexy soluție cutanată este indicat în cazul căderii moderate a părului (alopecie androgenică) la adulţi, bărbaţi sau femei. Favorizează creşterea părului şi stabilizează fenomenul de cădere a părului.

Contraindicații:

Este contraindicată utilizarea Alopexy soluție cutanată în situația în care sunteți hipersensibil la substanța activă pe care o conține medicamentul - este vorba despre minoxidil - sau la orice componentă a acestui medicament.

Atenţionări şi precauţii:

Înainte să utilizaţi ALOPEXY 20 mg/ml, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. În cazul bolilor cardiace, chiar dacă acestea sunt mai vechi, trebuie să vă adresaţi medicului înainte de prima utilizare.

Nu aplicaţi minoxidil:

- Dacă nu aveți antecedente familiale de cădere a părului, căderea părului este subită și/sau neuniformă, căderea părului este un efect al nașterii sau cauzele căderii părului sunt necunoscute. În aceste cazuri, consultați medicul înainte de a folosi acest medicament deoarece s-ar putea ca tratamentul să nu fie eficient în aceste tipuri de cădere a părului.

- Pe orice altă parte a corpului - Dacă scalpul este roșu, inflamat, infectat, iritat sau dureros, dacă prezintă o roşeaţă sau o inflamaţie persistentă sau este sensibil la atingere. Medicamentul trebuie aplicat doar pe un scalp sănătos.

- Nu aplicați acest medicament în același timp cu alte medicamente dermatologice pentru scalp.

Trebuie să întrerupeţi tratamentul imediat și să consultați un medic:

- dacă aveți tensiunea mică, durere în piept, ritm cardiac accelerat;

- în caz de leșin sau amețeală;

- în caz de creștere în greutate neexplicată, mâini sau picioare umflate (edem);

- în caz de persistență a roşeţii sau a iritației scalpului.

Este important să se respecte dozele şi modul de administrare recomandate: nu creşteţi doza şi nici frecvenţa aplicaţiilor. Nerespectarea dozei şi/sau a metodei de administrare recomandate poate conduce la creşterea cantităţii de minoxidil care ajunge în circulaţia sanguină şi poate determina apariţia reacţiilor adverse descrise mai sus. În cazul apariţiei oricăror simptome descrise mai sus: opriţi tratamentul şi adresaţi-vămedicului dumneavoastră.

Precauţii pentru utilizare:

- În cazul contactului accidental cu ochii, cu o plagă, cu o mucoasă, soluţia cutanată (conţinând alcool etilic) poate determina o senzaţie de arsură sau de iritaţie; se recomandă clătirea cu apă rece din abundenţă.

- A nu se expune la soare pielea capului după tratament; este necesară o măsură de protecţie (de exemplu pălărie, şapcă).

- A nu se înghiţi. Ingestia accidentală poate determina reacţii adverse datorate acţiunii la nivel cardiovascular a minoxidilului. SE RECOMANDĂ CONSULT MEDICAL DE URGENŢĂ.

- A nu se inhala. A nu se utiliza decât de către persoane adulte.

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza:

Doza uzuală este de o aplicaţie de două ori pe zi, o doză de un ml soluţie cutanată la nivelul pielii capului, luând ca punct de plecare centrul zonei care trebuie tratată. Doza zilnică nu trebuie să depăşească 2 ml soluţie cutanată, indiferent care este mărimea zonei de tratat.

Întindeţi soluţia cutanată cu vârful degetelor, pentru a acoperi întreaga zonă de tratat. Înainte de aplicarea soluţiei cutanate, spălaţi-vă pe mâini cu atenţie. Aplicaţi soluţia cutanată pe părul şi pe pielea capului perfect uscate.

Mod de aplicare:

În funcţie de sistemul de aplicare utilizat: pipetă gradată sau spray.

Precauţii pentru utilizare:

- În cazul contactului accidental cu ochii, cu o plagă, cu o mucoasă, soluţia cutanată (conţinând alcool etilic) poate determina o senzaţie de arsură sau de iritaţie; se recomandă clătirea cu apă rece din abundenţă.

- A nu se expune la soare pielea capului după tratament; este necesară o măsură de protecţie (de exemplu pălărie, şapcă).

- A nu se înghiţi. Ingestia accidentală poate determina reacţii adverse datorate acţiunii la nivel cardiovascular a minoxidilului.

Prezentare:

60ml



Data ultimei actualizari: 2024-03-05 11:25:47
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review