Bioderma Node K Sampon anti-matreata, par cu scuame, 150ml

P16202
Bioderma Node K Sampon anti-matreata, par cu scuame, 150ml - INGRIJIRE-PAR - BIODERMA
Bioderma
Gama Node

Node K stimulează eliminarea scuamelor și le previne reapariția datorită acțiunii biologice sinergice de acid salicilic și extract de ienupăr, agenți keratoreglatori și keratolitici.

[...]

Descriere: Bioderma Node K Sampon anti-matreata, par cu scuame, 150ml

Descriere:
Indicat pentru:
Scuame uscate

Node K stimulează eliminarea scuamelor și le previne reapariția datorită acțiunii biologice sinergice de acid salicilic și extract de ienupăr, agenți keratoreglatori și keratolitici. Node K este îmbogățit cu un agent calmant intensiv, Forskolina (Coleus barbatus). Reduce impulsul de scarpinare, datorită prezenței extractului de Zanthoxyl. Baza delicată de curățare respectă integritatea scalpului și a părului. Principiul de NOn-DEtergent: la fel că toate șampoanele Node, Node K este formulat cu baze blânde de curățare care respectă echilibrul biologic al părului și scalpului pentru o toleranță optimă.

Formulă neparfumata

Mod de folosire:
Că tratament intensiv pentru scalp cu mâncărimi (3 săptămâni): 3 spălări pe săptămâna
Pentru întreținere, pentru a-i prelungi eficacitatea: 1 sau 2 spălări pe săptămâna

Se masează ușor pielea capului cu Node K până când se obține o spumă. Se clătește și se repetă.
La a două aplicare se lasă să acționeze timp de 5 minute, apoi se clătește bine.
A se evita contactul cu ochii. A nu se folosi la copiii cu vârstă de până la 3 ani sau la femeile insarcainate sau care alăptează. A se folosiți mai puțîn frecvent in caz de roșeața intensă. îți recomandăm să alternezi complementar cu Node Fluid.

Ingrediente:
AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SALICYLIC ACID, CETEARYL ALCOHOL, ZEA MAYS (CORN) STARCH, C12-13 ALKYL LACTATE, POLYQUATERNIUM-10, HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCERIN, ACRYLATES/STEARETH-20 METHACRYLATE COPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, JUNIPERUS OXYCEDRUS WOOD EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, OLEYL ALCOHOL, RHAMNOSE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, ZANTHOXYLUM BUNGEANUM FRUIT EXTRACT, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM ACETATE, SODIUM CHLORIDE, PLECTRANTHUS BARBATUS ROOT EXTRACT, ISOPROPYL ALCOHOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 511]

Prezentare:
150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50

EAN: 3401577939958
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review