Seboradin Tratament Antimatreata, 14fiole x 5.5 ml

Seboradin Tratament Antimatreata, 14fiole x 5.5 ml - ANTIMATREATA - SEBORADIN
Seboradin
P479848028

Seboradin Antimătreață Fiole, 14 fiole x 5,5ml RECOMANDĂRI: Păr și scalp cu mătreață uscată sau grasă. Pentru femei și bărbați. EFECTE: Tratamentul elimină î

[...]

Descriere: Seboradin Tratament Antimatreata, 14fiole x 5.5 ml

Seboradin Antimătreață Fiole, 14 fiole x 5,5ml

RECOMANDĂRI: Păr și scalp cu mătreață uscată sau grasă. Pentru femei și bărbați.

EFECTE: Tratamentul elimină în mod eficient simptomele de mătreață și previne reapariția acesteia. Elimină mâncărimea și calmează iritațiile, restabilește microflora adecvată a scalpului.

Conține dermosoft® dacalact, un complex de origine naturală, care inhibă formarea mătreții, prin activitatea sa antifungică și antibacteriană. Extractul de salcie are proprietăți anti-iritare și previne părul gras. Uleiul de arbore de ceai are proprietăți antiinflamatorii și inhibă creșterea microbiană. Acidul salicilic are proprietăți exfoliante, antibacteriene și antifungice. Extractul de pere și extractul de fructul pasiunii sunt bogate în acizi din fructe și protejează împotriva hiperkeratozei foliculare excesive.

Extractul de Opuntia și mierea hidratează și formează un film protector care previne pierderea apei din scalp. Mierea este recomandată, în special, pentru îngrijirea părului, deoarece conferă strălucire, hidratează profund și îmbunătățește aspectul părului. Extractul de cacao este bogat în flavonoide, îmbunătățește microcirculația și are proprietăți anti-oxidative, întărind, astfel, scalpul și părul.

Tratamentul oprește dezvoltarea Pityrosporum Ovale (o ciupercă care este principala cauză a mătreții), elimină în mod eficient semnele de mătreață și previne reapariția acesteia. Elimină mâncărimea și calmează iritația, restabilește microflora normală a scalpului. Eficacitatea sa a fost confirmată de un laborator de cercetare specializat independent printr-un test de autoevaluare sub control dermatologic.

INGREDIENTE: Aqua, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Mel Extract, Opuntia Ficus-Indica Extract, Pyrus Communis Fruit Extract, Passiflora Edulis Fruit Extract, Theobroma Cacao Extract, Methylpropanediol, 4-Terpineol, Salicylic acid, Salix Alba Bark Exstract, Parfum, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid.

UTILIZARE: Aplicați conținutul unei fiole întregi pe scalp și masați ușor, timp de aproximativ 2 minute. Nu clătiți! Masajul scalpului va stimula circulația sângelui, va întări părul și va îmbunătăți absorbția substanțelor active din produs. Se recomandă aplicarea zilnică, dimineața sau seara (în funcție de cât de des vă spălați părul), pe părul uscat sau pe părul spălat și uscat cu un prosop. Produsul nu îngreunează firul de păr și nu-l face lipicios. Efecte vizibile ale tratamentului după 7 zile.

Tratamentul este recomandat împreună cu șamponul Seboradin Antimătreață. Mirosul specific al produsului provine din extracte naturale active de plante. Acest miros dispare după uscarea părului.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review