Seboradin Oily lotiune cu tendinta de ingrasare, 200ml

Seboradin Oily lotiune cu tendinta de ingrasare, 200ml - ANTIMATREATA - SEBORADIN
Seboradin
P479848045
Seboradin Oily Loțiune, 200 ml RECOMANDĂRI: Păr care se îngrașă, slab sau care cade. Îngrijirea părului și scalpului în cazul dermatitei seboreice (DSS - dermatită seboreică a [...]

Descriere: Seboradin Oily lotiune cu tendinta de ingrasare, 200ml

Seboradin Oily Loțiune, 200 ml

RECOMANDĂRI: Păr care se îngrașă, slab sau care cade. Îngrijirea părului și scalpului în cazul dermatitei seboreice (DSS - dermatită seboreică a scalpului), psoriazis și mătreață. Pentru femei și bărbați.

Conține extract de ridiche neagră, bogat în vitamine și compuși de sulf, care întărește părul, îi stimulează creșterea și previne căderea acestuia. Uleiul de arbore de ceai are un efect calmant asupra scalpului iritat. Sunătoarea regenerează părul și reglează activitatea glandelor sebacee. Acorales ameliorează aprovizionarea cu sânge a scalpului și inhibă căderea părului. Timolul are efect antibacterian. Părul este mai puternic și se îngrașă mai puțin.

Eficacitate confirmată de un laborator de testare independent, specializat - un test de autoevaluare sub control dermatologic.

INGREDIENTE: Alcohol Denat., Aqua, Propylene Glycol, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract , Pinus Sylvestris Oil, Acorus Calamus Root Extract, Raphanus Sativus Root Extract, Coriandrum Sativum Oil, Thymol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Lactic Acid, CI 17200.

UTILIZARE: Aplicați pe scalp și pe păr, masați ușor și coafați părul. Nu clătiți. Pentru utilizare zilnică, indiferent de frecvența spălării părului. Nu încarcă părul. Mirosul caracteristic al produsului provine din extractele naturale din plante active. Acesta dispare după uscarea părului. Loțiunea se alege în funcție de tipul de scalp.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review