Sebomax Control Sampon antimatreata 200 ml+ Lotiune antimatreata Sebomax Lotion, 100 ml, Biotrade

P459792859
Sebomax Control Sampon antimatreata 200 ml+ Lotiune antimatreata Sebomax Lotion, 100 ml, Biotrade - ANTIMATREATA - BIOTRADE

Sebomax Control Sampon antimatreata 200 ml+ Lotiune antimatreata Sebomax Lotion, 100 ml, Biotrade

Șampon antimatreată Sebomax Control

Sebomax Control este un șampon cu o formulă dermatologică ce are un puternic efect antimătreață. Samponul îndepărtează delicat murdăriile și sebumul acumulat pe păr și scalp și reface funcția de barieră a pielii capului. Utilizarea regulată a șamponului duce la un control de durată asupra matreței, pruritului și descuamărilor scalpului.

Mod de utilizare:

Aplicați pe părul ud o cantitate suficientă de șampon. Masați bine timp de 3-4 minute până la obținerea spumei. Clătiți bine cu apă caldă. Se recomandă utilizarea șamponului de 2-3 ori pe săptămână.

Caracteristici:

Îndepărtează mătreață. Calmează pruritul. Înlătură sebumul în exces.

Conține Acid undecilenic și Octopirox.

Atenționări:

A se evita contactul cu ochii! Doar pentru uz extern! A se feri de copii! A se păstra sub 25°C!

Prezentare:

200 ml


Loțiune antimătreață Sebomax Lotion

Loțiunea Sebomax este indicată pentru ameliorarea puruitului, iritației și pentru îndepărtarea matreții acumulate în regiunea păroasă a capului. Sulfidul de seleniu are un efect antimicotic și antiseboreic intens; acidul salicilic ajută la eliminarea rapidă a mătreții și scuamelor.

Proprietăți:

- îndepărtează mătreață;

- calmează pielea iritată a capului;

- reglează secreția de sebum;

- conține sulfid de seleniu;

- nu determină rezistență;

- conține acid salicilic;

- asigură un control de durată.

Mod de utilizare:

Se aplică prin mișcări fine de 2 ori pe săptămână pe rădăcina părului uscat sau umed. Se lasă 15 minute, apoi părul se clătește și se spală cu șampon. După prima lună se aplică o dată pe săptămână până la deplina îndepărtare a matreții și refacere a scalpului. Pentru a preveni reapariția matreții, folosiți Sebomax loțiune 1 data la 2 săptămâni.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review