Keto-Tis gel capilar, 50 g, Tis

Keto-Tis gel capilar, 50 g, Tis - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-PAR/ANTIMATREATA - TIS FARMACEUTIC
I7419

Antifungic pentru uz topic, derivat de imidazol și triazol, medicament combinație Ingrediente: 50 g KETO-TIS, gel capilar conține ketoconazol 1 g și extract lichid de propolis (3-

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Keto-Tis gel capilar, 50 g, Tis

Antifungic pentru uz topic, derivat de imidazol și triazol, medicament combinație

Ingrediente:

50 g KETO-TIS, gel capilar conține ketoconazol 1 g și extract lichid de propolis (3-4:10) 20 g și excipienți

Indicații:

Tratamentul local și profilaxia afecțiunilor provocate de hiperproliferarea microoganismului Pityrosporum ovale: pitiriasis capitis (mătreață), dermatite seboreice.

Mod de utilizare:

Produsul este recomandat pentru adulți și copii peste 12 ani.

Modul de administrare:

Keto–TIS se administrează pe zonele afectate: piele sau rădăcina părului, se masează pentru înmuiere timp de 5 minute, apoi se clătește cu apă caldă din abundență. Medicamentul se utilizează de 2 ori/săptămâna timp de 30 zile ca tratament de atac, apoi o dată /săptămâna funcție de rezultatele obținute ca tratament de întreținere.

Prezentare:

50 gData ultimei actualizari: 2024-05-15 16:31:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.