Sampon antimatreata Sebomax Control, 200 ml, Biotrade

P459791731
  • -10%
Sampon antimatreata Sebomax Control, 200 ml, Biotrade - ANTIMATREATA - BIOTRADE
Biotrade
Este un șampon cu o formulă dermatologică ce are un puternic efect anti-mătreață. Îndepărtează delicat impuritățile și scuamele de pe scalp și reface funcția de [...]

Sampon antimatreata Sebomax Control, 200 ml, Biotrade

Este un șampon cu o formulă dermatologică ce are un puternic efect anti-mătreață. Îndepărtează delicat impuritățile și scuamele de pe scalp și reface funcția de barieră a pielii. Folosit regulat, controlează timp îndelungat pruritul, mătreață și descuamările scalpului.

Proprietăți:

- este un şampon antimătreaţă pentru scalpul sensibil;
- ideal pentru o piele a scalpului iritată şi pruriginoasă;
- pentru părul cu tendinţă rapidă la îngrăşare;
- îndepărtează mătreaţă, înlătură sebumul în exces, calmează inflamaţia și ameliorează pruritul;
- reface funcția de barieră a pielii;
- nu irită ochii;
- nu determină alergii sau rezistență la tratament;
- pentru toate tipurile de păr;
- fără sulfați, parabeni, PEG.

Ingrediente active:

Octopirox – are efect antifungic cu spectru larg și scade proliferarea celulelor epiteliale la nivelul scalpului, ce cauzează apariția mătreții.
Acid undecilenic – acid organic nesaturat, derivat din uleiul de ricin, cu efect fungistatic. Este o componentă naturală a organismului, întâlnindu-se și în secreția sudorală.

Ingrediente:

AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURYL POLYGLUCOSE, COCO GLYCOSIDE, SUCROSE COCOAȚE, SORBITAN SESQUICAPRYLATE, PIROCTONE OLAMINE, UNDECYLENIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM.

Mod de utilizare:
Aplicați pe părul umed o cantitate suficientă de șampon. Masați timp de 3-4 minute până se formează spumă. Clătiți cu apă călduță din abundență. Recomandat a se folosi de 2-3 ori pe săptămână.
Atenție: dacă apare senzație de arsură, mâncărime sau roșeață intensă întrerupeți folosirea produsului. Dacă aceste manifestări nu dispar în 3 zile consultați un medic dermatolog.

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review