Rezerve periuta de dinti electrica Pro Results, HX6014/07, 4 bucati, Philips Sonicare

Rezerve periuta de dinti electrica Pro Results, HX6014/07, 4 bucati, Philips Sonicare - INGRIJIRE-ORALA - PHILIPS SONICARE
P548490326

Fiind unul dintre capetele de periuta de dinti din gama Philips Sonicare ProResults, este perfect pentru utilizatorii noi sau vechi de periute Sonicare care doresc pur si simplu acea experienta de curatare autentica Sonicare la o valoare incredibila.

[...]

Descriere: Rezerve periuta de dinti electrica Pro Results, HX6014/07, 4 bucati, Philips Sonicare

Performanţă optimizată cu Philips Sonicare

Acest cap de periuţă de dinţi Philips Sonicare are un profil conturat astfel încât să se potrivească firesc formei dinţilor şi să cureţe zonele greu accesibile.

Elimină de până la 2 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală

Acest cap de periuţă de dinţi elimină de până la 2 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală

Tehnologie sonică avansată Philips Sonicare

Tehnologia sonică avansată Philips Sonicare mobilizează apă între dinţi, iar mişcările sale de periere desprind şi îndepărtează placa bacteriană pentru o curăţare zilnică excepţională.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review