Sensodyne Periuta de dinti Sensitivity&Gum Soft

Sensodyne Periuta de dinti Sensitivity&Gum Soft -  - SENSODYNE
Sensodyne
P479852888

Beneficii Periuta de dinti Sensodyne Sensitivity and Gum:

  • Ofera o curatare corecta a tuturor suprafetelor dentare si se adapteaza cu usurinta zonelor delicate de la nivelul dintilor si gingiilor.
  • Aceasta periuta de dinti are capatul activ mic ce patrunde cu usurinta in zonele greu accesibile.
  • Consistenta filamentelor este moale, matasoasa, fapt ce permite o curatare cu blandete a dintilor, fa ra a afecta gingiile.
  • Manerul nu aluneca din mana, ceea ce ofera o prindere sigura si un bun control in timpul periajului.

[...]

Descriere: Sensodyne Periuta de dinti Sensitivity&Gum Soft

Periuta de dinti Sensodyne Sensitivity and Gum este special conceputa de catre expertii in domeniu pentru persoanele cu dintii sensibili si probleme gingivale. Ofera o curatare corecta a tuturor suprafetelor dentare si se adapteaza cu usurinta zonelor delicate de la nivelul dintilor si gingiilor.

Sensibilitatea dentara este o problema dentara frecventa, dezvoltata in timp. Denumita si hipersensibilitate dentinara sau sensibilitatea dintilor, este durerea ce rezulta din expunerea dentinara, fiind o reactie la stimuli chimici, termici sau fizici.

Aceasta periuta de dinti are capatul activ mic ce patrunde cu usurinta in zonele greu accesibile. Consistenta filamentelor este moale, matasoasa, fapt ce permite o curatare cu blandete a dintilor, fara a afecta gingiile. Manerul nu aluneca din mana, ceea ce ofera o prindere sigura si un bun control in timpul periajului.

Beneficii:

  • Curatare in profunzime;
  • Protejeaza dintii si gingia in timpul periajului, prin consistenta moale a perilor;
  • Indeparteaza placa bacteriana;
  • Special conceputa pentru persoanele cu hipersensibilitate dentara si probleme gingivale.

Mod de utilizare: Periaza-te zilnic, de doua ori pe zi, utilizand o pasta de dinti Sensodyne pentru dinti sensibili si probleme gingivale.

Forma de prezentare: 1 bucata



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review