Periute interdentare Mono Compact Green, 4 bucati, Elgydium

P459847790
  • -10%
Periute interdentare Mono Compact Green, 4 bucati, Elgydium - PERIUTE-DE-DINTI - ELGYDIUM
Elgydium

Gradul de indepartare a placii bacteriene cu o periuta de dinti de dinti clasica nu este unul suficient pentru igiena orala completa. Trebuie sa utilizam intrumente specifice pentru a curata zonele greu-accesibile cum sunt spatiile interdentare sau zonele apropiate de linia gingiei.Periutele intedentare sunt considerate a fi mai eficiente in indepartarea placii bacteriene fata de ata dentara.

[...]

Periute interdentare Mono Compact Green, 4 bucati, Elgydium

Gradul de indepartare a placii bacteriene cu o periuta de dinti de dinti clasica nu este unul suficient pentru igiena orala completa. Trebuie sa utilizam intrumente specifice pentru a curata zonele greu-accesibile cum sunt spatiile interdentare sau zonele apropiate de linia gingiei.

Periutele intedentare sunt considerate a fi mai eficiente in indepartarea placii bacteriene fata de ata dentara.    

Pentru spatiile interdentare sau zonele apropiate de linia gingiei. Curatare in spatiile interdentare sau zonele greu accesibile periajului dentar ori de cate ori este nevoie.

Diametru spatiilor interdentare (mm):
1.9 ≤ x ≤ 2.3       

Prezentare:
4 bucati



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review