Periuta de dinti Expert Medium, Sensodyne

Periuta de dinti Expert Medium, Sensodyne -  - SENSODYNE
Sensodyne
I6915

Periuta de dinti Multicare, Medium

- Curatare in profunzime;
- Conceputa pentru a curata delicat dintii si a fi delicata cu gingiile;
- Special conceputa pentru persoanele cu hipersensibilitate dentara.

[...]

Descriere: Periuta de dinti Expert Medium, Sensodyne

Periuta de dinti Sensodyne Expert Medium
 
Simti o durere scurta si ascutita atunci cand consumi anumite alimente reci sau fierbinti?  Sensibilitatea este o problema zilnica sau poate doar o neplacere ocazionala? Cel mai probabil suferi de ceea ce se numeste "hipersensibilitate dentara", un alt nume dat sensibilitatii dintilor.
Sensibilitatea dentara este o problema comuna. Nu este o boala, ci mai degraba o problema ce se dezvolta in timp din cauza factorilor ca retragerea gingiilor, periajul excesiv de viguros al dintilor si/sau scrasnirea dintilor (bruxism). Cele mai multe dintre persoanele afectate au intre 20 si 50 de ani.
Fie ca sensibilitatea ta dentara este o problema cronica, fie ca este doar o simpla neplacere ocazionala, Sensodyne® te poate ajuta.
 
Periuta de dinti Sensodyne® Medium este special creata pentru persoanele cu dinti sensibili. Perii medii sunt rotunjiti la capat pentru o curatare delicata si minutioasa a dintilor si gingiilor. Capul rotunjit cu peri exteriori mai scurti se adapteaza zonelor delicate precum linia gingiilor si asigura o curatare blanda. Capul mic este special creat pentru a ajunge si in zonele dificile pentru o curatare blanda.


Data ultimei actualizari: 2023-12-22 12:23:07
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review