Periuta de dinti Colgate Max White

Periuta de dinti Colgate Max White - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-ORALA/PERIUTE-DE-DINTI - COLGATE
Colgate
4152544663

Experimenteaza o noua dimensiune de prospetime cu periuta de dinti Colgate Max White. Periuta de dinti dispune de un dispozitiv avansat de curatare a limbii, pentru eliminarea bacteriilor care cauzeaza miros neplacut. De asemenea, periuta are peri oblici, de inaltimi diferite, special conceputi pentru a patrunde adanc in spatiile interdentare, indepartand placa bacteriana.

Se incarca ofertele...

Descriere Periuta de dinti Colgate Max White

Experimenteaza o noua dimensiune de prospetime cu periuta de dinti Colgate Max White. Periuta de dinti dispune de un dispozitiv avansat de curatare a limbii, pentru eliminarea bacteriilor care cauzeaza miros neplacut. De asemenea, periuta are peri oblici, de inaltimi diferite, special conceputi pentru a patrunde adanc in spatiile interdentare, indepartand placa bacteriana.

Beneficii:

  • O noua dimensiune a prospetimii.
  • Substanta avansata pentru improspatarea respiratiei.
  • Peri de inaltimi diferite care curata si in spatiul dintre dinti.

Prezentare:
1 bucataData ultimei actualizari: 2023-09-28 17:14:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.