Aquafresh Periuta Dinti, Little Teeth Soft, 3-5 ani

Aquafresh Periuta Dinti, Little Teeth Soft, 3-5 ani - PERIUTE-DE-DINTI - AQUAFRESH
Aquafresh
P17126
Periuţele speciale AQUAFRESH® Little Teeth prezintă personaje amuzante iubite de copii, aceasta fiind o altă modalitate prin care periajul devine o distracţie. Forma mânerelor permite ca periuţ [...]

Descriere: Aquafresh Periuta Dinti, Little Teeth Soft, 3-5 ani

Periuţele speciale AQUAFRESH® Little Teeth prezintă personaje amuzante iubite de copii, aceasta fiind o altă modalitate prin care periajul devine o distracţie.

Forma mânerelor permite ca periuţa să fie manevrată cu uşurinţă de mânuţele copiilor, în timp ce capetele flexibile contribuie la protejarea gingiilor.

Crocodilul Curt. Iepuroaica Bella. Tigrul Tilly. Rechinul Sammy.

Animalele colorate de pe capacele cu închidere pentru protecţia perilor contribuie la implicarea copilului în procesul de periaj.

Mâner uşor de folosit, ajutându-vă la periaj.

Perii moi curăţă dinţii pentru a contribui la menţinerea unor gingii sănătoase şi a reduce riscul de afectare a gingiilor.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review