Ziaja 16121 Pasta de dinti Gel cu Flour Baby Magic 2-6 ani 50 ml

P479847902
Ziaja 16121 Pasta de dinti Gel cu Flour Baby Magic 2-6 ani 50 ml - PASTA-DE-DINTI - ZIAJA
Ziaja
Pasta de dinți Ziaja Toothpaste Gel For Kids reprezintă un remediu minunat de a obișnui copilul să își perieze dinții regulat și calitativ. Gelul are gust și [...]

Ziaja 16121 Pasta de dinti Gel cu Flour Baby Magic 2-6 ani 50 ml

Pasta de dinți Ziaja Toothpaste Gel For Kids reprezintă un remediu minunat de a obișnui copilul să își perieze dinții regulat și calitativ. Gelul are gust și aromă minunată, iar ambalajul său este decorat cu imaginea unui arici mic.

Pasta de dinți curăță eficient dinții de placa bacteriană și împiedică reformarea acestora. Produsul întărește gingiile, astfel dantura va deveni mai puternică și mai sănătoasă.

Gelul cu aromă de răchițele este destinat copiilor de la 6 luni. Pasta curăță dinții foarte delicat și asigură un efect îndelungat de prospețime. Gelul este testat și nu conține conservanți și fluor.

Compoziția gelului conține extract de lemn dulce, cimbru și provitamină B5 (D-panthenol).

Aceste ingrediente au grijă de smalț și gingii.

Mod de utilizare:

Aplicați o cantitate potrivită de produs pe periuță. Periați dinții prin mișcări circulare de două ori pe zi, sub supravegherea adulților.

Compoziție:

Sorbitol, Aqua (Water), Glycerin, Hydrated Silica, PEG-8, Panthenol, Propylene Glycol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Sodium Saccharin, Aroma (Flavour), CI 17200.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review