Weleda Pasta De Dinti Cu Sare, 75ml

Weleda Pasta De Dinti Cu Sare, 75ml -  - WELEDA
Weleda
P459847753
Protecție medicală împotriva cariilor și a tartrului Această pastă de dinți previne apariția cariilor datorită unor particule abrazive solubile din carbonat de sodiu (sare), care neutralizează acizii [...]

Descriere: Weleda Pasta De Dinti Cu Sare, 75ml

Protecție medicală împotriva cariilor și a tartrului

Această pastă de dinți previne apariția cariilor datorită unor particule abrazive solubile din carbonat de sodiu (sare), care neutralizează acizii dăunători, împiedicând astfel formarea plăcii de tartru.

Gustul plăcut, ușor sărat, al acestei paște de dinți este completat cu uleiul de mentă, care conferă o prospețime de durată.

Compoziție (declarație completă):

Apă, carbonat de sodiu, glicerina, acid silicic, suc de porumbar, ulei de mentă, făină guara, extracte de smirna, rădăcină de ratanha și coajă de castan, aesculin, preparat din arum, sare marina, sulfat de sodiu, silicat de sodiu, amestec uleiuri eterice naturale, alcool, ulei de jojoba.

Produs 100% natural certificat BDIH. Nu conține fluor, SLS, SLES, triclosan.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review