Weleda Pasta de Dinti Cu Galbenele, 75 ml

Weleda Pasta de Dinti Cu Galbenele, 75 ml - PASTA-DE-DINTI - WELEDA
Weleda
P459847752
O respirație proaspătă. Gălbenelele au efect anti-inflamator, ajută la calmarea gingiilor sensibile, carbonatul de calciu curăță delicat, iar uleiul natural eteric de fenicul dă un gust [...]

Descriere: Weleda Pasta de Dinti Cu Galbenele, 75 ml

O respirație proaspătă. Gălbenelele au efect anti-inflamator, ajută la calmarea gingiilor sensibile, carbonatul de calciu curăță delicat, iar uleiul natural eteric de fenicul dă un gust proaspăt și plăcut.

Fără ulei de mentă, recomandată astfel și celor ce urmează tratamente homeopatice, pastă de dinți împrospătează gura și o curăță în mod natural.

Pastă de dinți perfectă pentru cei care urmează tratamente homeopatice. Fără mentol, cu gust proaspăt de fenicul și cu ingrediente naturale.

Ingrediente:

Extract de Gălbenele - Extract de Calendula Officinalis

Florile de gălbenele (Calendula Officinalis) au o culoare portocalie și conțin diferite carotenoide, flavonoide și saponine. Extractul de flori de gălbenele are proprietăți de netezire a pielii și sprijină regenerarea acesteia.

Fără zahăr, îndulcitori artificiali, surfactanți, conservanți sintetici, arome, coloranți sau materii prime provenite din uleiuri minerale.

Prezentare:

75 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review