Splat Pasta de dinti Wonderwhite, 75ml

Splat Pasta de dinti Wonderwhite, 75ml -  - SPLAT
Splat
P548487513

Pasta de dinti WonderWhite este destinata albirii delicate a dintilor. Elimina eficient pigmentarea nedorita a dintilor, obtinandu-se un zambet stralucitor prin folosirea sa regulata. Pasta de dinti asigura o iluminare atenta a smaltului, datorita pirofosfatului de sodiu si potasiu, enzimei ficina din smochine si extract de ananas

[...]

Descriere: Splat Pasta de dinti Wonderwhite, 75ml

Pasta de dinti WonderWhite este destinata albirii delicate a dintilor. Elimina eficient pigmentarea nedorita a dintilor, obtinandu-se un zambet stralucitor prin folosirea sa regulata. Pasta de dinti asigura o iluminare atenta a smaltului, datorita pirofosfatului de sodiu si potasiu, enzimei ficina din smochine si extract de ananas. Contine vitamina E, extract de lemn dulce, ulei esential de busuioc si, prin urmare, ofera o ingrijire excelenta a gingiilor. Protectia impotriva cariilor este asigurata de enzima lizozima, sistemul anti-carie luctatol si xilitol.

Caracteristici:

• Albeste dintii;
• Combate cariile si placa dentara;
• Garanteaza protectia smaltului dentar;
• Improspateaza respiratia;

Ingrediente: Hidrolizat de amidon hidrogenat, silice hidratata, aqua, glicerina, pirofosfat de calciu, pirofosfat tetrasodic, sarozos lauriuil de sodiu, aroma, guma de celuloza, benzoat de sodiu, extract de frunze de stevia rebaudiana, mica, sorbat de potasiu, acetat de sodiu, limonen, acetona, limonen, limonen lactat, extract de fructe ananas sativus, acid citric, ulei de mentha piperita, maltitol, ci 77891, pentilenglicol, lizozima, ficina, ulei de ocimum basilicum, tiocianat de potasiu, lactoferrina, lactoperoxidaza, gliciriza glabra glucra glazor, CI 14720.

Mod de utilizare: Mai intai se curata bine dintii, timp de cel putin doua minute. Se finalizeaza curatarea prin folosirea atei sau a periei interdentare. Se utilizeaza cel putin de doua ori pe zi.

Prezentare:
75ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review