Splat Pasta de dinti pentru gingii sanatoase, 125 g

Splat Pasta de dinti pentru gingii sanatoase, 125 g - PASTA-DE-DINTI - SPLAT
Splat
P548487491

SPLAT Professional New GINGII SANATOASE contine 99% ingrediente naturale, este fara fluor pentru protectie intensiva a gingiilor cu o aroma placuta de menta-citrice.

[...]

Descriere: Splat Pasta de dinti pentru gingii sanatoase, 125 g

Pasta de dinti bio-activa, pentru protectia intensiva a gingiilor. Nu contine fluoruri

Produs fara fluor.

SPLAT Professional New GINGII SANATOASE contine 99% ingrediente naturale, este fara fluor pentru protectie intensiva a gingiilor cu o aroma placuta de menta-citrice. 

Protejeaza dintii de placa dentara, ingrijeste gingiile, protejeaza impotriva cariilor dentare si ofera o respiratie proaspata. Ingrijeste eficient tesuturile moi ale cavitatii bucale.

Hidroxiapatita cu calciu/magneziu/zinc reduce hipersensibilitatea. 

Sistemul inovator BIO Sp.White System® (hidroxiapatita cu calciu/magneziu/zinc, bromelaina, siliciu, lizati, PVP) intareste si lustruieste smaltul dintilor si asigura sanatatea generala a cavitatii bucale. Polydon® (PVP) acopera dintii cu o pelicula de protectie, contribuind eficient la mentinerea curateniei pe termen lung. Datorita continutului de zinc, pasta de dinti are un efect antibacterian. 

Extractul de scoarta de magnolia si glicirizinatul dipotasic protejeaza impotriva cariilor.

Prezentare:
125 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review