Sensodyne Pasta Dinti Repair & Protect Whitening, 75ml

W59871
Sensodyne Pasta Dinti Repair & Protect Whitening, 75ml - PASTA-DE-DINTI - SENSODYNE
Sensodyne
Sensodyne Repair and Protect Whitening este o pasta de dinti care contribuie la ameliorarea sensibilitatii dentare si ofera o senzatie de prospetime. Noul Sensodyne Repair and Protect Whitening ajuta la [...]

Descriere: Sensodyne Pasta Dinti Repair & Protect Whitening, 75ml

Sensodyne Repair and Protect Whitening este o pasta de dinti care contribuie la ameliorarea sensibilitatii dentare si ofera o senzatie de prospetime.

Noul Sensodyne Repair and Protect Whitening ajuta la repararea zilnica a dintilor sensibili, oferind protectie de lunga durata impotriva sensibilitatii dentare*.

Acest produs este o pasta de dinti cu formula unica pe baza de NovaMin si fluor, care contribuie la repararea* zonelor sensibile ale dintilor si, in acelasi timp, la redarea albului* natural al dintilor.

Ea contine tehnologia NovaMin, care ajuta la repararea treptata a zonelor vulnerabile ale dintilor prin formarea unui strat protector alcatuit din minerale similare celor din structura naturala a dintelui.

* Prin periaj dentar de 2 ori pe zi



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review