Sensodyne Pasta Dinti Prosmalt Kids, 6-12 ani, 50ml

W52417
Sensodyne Pasta Dinti Prosmalt Kids, 6-12 ani, 50ml - PASTA-DE-DINTI - SENSODYNE
Sensodyne
Pasta de dinti Sensodyne PROSMALT Junior Eroziunea acida este o problema din ce in ce mai frecventa. Sensodyne PROSMALT Junior este o pasta de dinti de uz zilnic pentru copii, [...]

Sensodyne Pasta Dinti Prosmalt Kids, 6-12 ani, 50ml

Pasta de dinti Sensodyne PROSMALT Junior Eroziunea acida este o problema din ce in ce mai frecventa.

Sensodyne PROSMALT Junior este o pasta de dinti de uz zilnic pentru copii, care ajuta la protejarea dintilor impotriva eroziunii acide. Ea functioneaza prin refacerea duritatii smaltului dintilor slabit de acizi, facandu-l mai rezistent la atacurile acide viitoare.

Are un grad de abrazivitate redus pentru a limita eroziunea si mai mare a smaltului pe durata periajului.

Are, de asemenea, un pH neutru, si contine fluor, cu efect in prevenirea cariilor.

Aceasta pasta de dinti pentru copii cu formula speciala trebuie folosita de doua ori pe zi pentru a contribui la protectia impotriva eroziunii acide si a degradarii dintilor.

Cu toate ca este recomandata copiilor cu varsta de peste 6 ani, daca semnele eroziunii acide a dintilor si de deteriorare a danturii apar la copiii sub 6 ani, Sensodyne PROSMALT Junior poate fi folosita deja, cu respectarea instructiunilor medicului tau dentist.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review