Sensodyne Pasta de dinti Natural Withe, 75 ml

Sensodyne Pasta de dinti Natural Withe, 75 ml - PASTA-DE-DINTI - SENSODYNE
Sensodyne
P548488409

Sensodyne Natural White este formulat cu carbune derivat din nuci de cocos. Sensodyne Natural White ofera protectie impotriva cariilor, protectie 24/7 pentru sensibilitate iar actiunea sa de albire ajuta la restabilirea dintilor la albul lor natural

[...]

Descriere: Sensodyne Pasta de dinti Natural Withe, 75 ml

Sensodyne Natural White este formulat cu carbune derivat din nuci de cocos. Sensodyne Natural White ofera protectie impotriva cariilor, protectie 24/7 pentru sensibilitate iar actiunea sa de albire ajuta la restabilirea dintilor la albul lor natural. Multi oameni au dinti sensibili. Cand smaltul este uzat (prin consumul de alimente sau bauturi de zi cu zi) sau gingiile se retrag, dentina de dedesubt devine expusa. Acest lucru poate duce la sensibilitate dentara, de exemplu atunci cand dintele intra in contact cu alimente sau bauturi reci sau fierbinti. Sensodyne Natural White ofera ingrijire si protectie zilnica* pentru dintii tai sensibili, ajutand in acelasi timp la indepartarea petelor pentru dintii mai albi.

Beneficii:
Contine carbune derivat din nuca de cocos pentru a ajuta la restabilirea dintilor la albul lor natural.
Protectie a sensibilitatii demonstrata clinic 24/7*
Contine fluor pentru a proteja impotriva cariilor
Ajuta la indepartarea petelor pentru dintii mai albi
Improspateaza respiratia *Cu periaj de doua ori pe zi

Mod de utilizare:
Adulti si copii cu varsta peste 12 ani: aplicati o cantitate de produs de cel putin 2.5 cm pe o periuta de dinti cu peri moi.
Periati bine dintii cel putin 1 minut de doua ori pe zi (dimineata si seara) si nu mai mult de 3 ori pe zi, sau conform recomandarilor medicului stomatolog sau medicului. Asigurati-va ca periati toate zonele sensibile ale dintilor. Minimizati inghitirea. Scuipati dupa periaj.

Precautii:
Cand utilizati acest produs, daca apare iritatie, intrerupeti utilizarea.
Opriti utilizarea si intrebati un dentist daca: Sensibilitatea persista sau se agraveaza. Dintii sensibili pot indica o problema grava care poate necesita ingrijire prompta de catre un stomatolog.
Durerea/sensibilitatea persista dupa 4 saptamani de utilizare.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Daca mai mult decat este folosit pentru periaj este inghitit accidental, solicitati asistenta medicala sau contactati imediat un centru de control al otravirii.

Ingrediente:
nitrat de potasiu, fluorura de sodiu , apa, sorbitol, glicerina, silice hidratata, pudra de carbune, aroma, cocamidopropil betaina, guma xantan, zaharina de sodiu, hidroxid de sodiu, sucraloza

Prezentare:
75 ml



Data ultimei actualizari: 2023-12-22 12:24:53
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review