Pasta de dinti Oral B Junior Star Wars, 75 ml, 6+ ani

P459792233
Pasta de dinti Oral B Junior Star Wars, 75 ml, 6+ ani - PASTA-DE-DINTI - ORAL B
Oral B
Pasta de dinti Oral-B Junior cu personaje din filmul Star Wars a fost creata cu expertiza medicilor stomatologi pentru a le permite copiilor sa preia controlul asupra sanatatii orale. [...]

Pasta de dinti Oral B Junior Star Wars, 75 ml, 6+ ani

Pasta de dinti Oral-B Junior cu personaje din filmul Star Wars a fost creata cu expertiza medicilor stomatologi pentru a le permite copiilor sa preia controlul asupra sanatatii orale. Protejeaza dintii impotriva acizilor din zaharurile alimentare consumate zilnic. Aroma sa placuta de menta este ideala pentru copiii de varsta scolara. • Protejeaza dintii impotriva acizilor din zaharurile alimentare; • Ideala pentru copiii de la 6 ani in sus; • Pasta de dinti fara zahar; • Aroma placuta de menta; • Pasta de dinti cu fluor.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review