Pasta de dinti Lacalut Sensitive, 75 ml + Periuta de dinti Cadou

P459799348
Pasta de dinti Lacalut Sensitive, 75 ml + Periuta de dinti Cadou - PASTA-DE-DINTI - LACALUT
Lacalut
Pastă de dinți profesională. Îngrijește dinții senbili. Protejează împotriva cariilor de colet. Conține lactat de aluminiu, fluorură de sodiu și aminofluoridă. Curată cu blândețe [...]

Pasta de dinti Lacalut Sensitive, 75 ml + Periuta de dinti Cadou

Pastă de dinți profesională. Îngrijește dinții senbili. Protejează împotriva cariilor de colet. Conține lactat de aluminiu, fluorură de sodiu și aminofluoridă. Curată cu blândețe dințîi sensibili și coletele dentare, reducând sensibilitatea la durere și protejează împotriva cariilor.

Copii de 6 ani sau mai mici: A se folosi sub supravegherea unui adult o cantitate de mărimea unui bob de mazăre, pentru a reduce riscul de ingerare. Dacă sunt utilizate suplimentele de fluor din alte surse, vă rgam să consultați medicul dentist sau medicul de familie.

Conține:

Fluorură de sodiu și Bis (hidroxieții)- aminopropil-N-hidroxieții-octadecilamina-dihidrofluoridă.

Prezentare:

75 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review