Pasta de dinti Lacalut extra sensitive, 75 ml

Pasta de dinti Lacalut extra sensitive, 75 ml - PASTA-DE-DINTI - LACALUT
Lacalut
W49100
Noua pastă de dinți profesională LACALUT®Extra Sensitive desensibilizează dinții și curată eficient suprafața acestora printr-o acțiune blândă. Combinația de ingrediente active reduce [...]

Descriere: Pasta de dinti Lacalut extra sensitive, 75 ml

Noua pastă de dinți profesională LACALUT®Extra Sensitive desensibilizează dinții și curată eficient suprafața acestora printr-o acțiune blândă. Combinația de ingrediente active reduce sensibilitatea dinților, în special la baza acestora.

Tubii dentinări sunt sigilați pentru a preveni orice pătrundere către nervii dentari. Forma inovativă a granulelor de curățare asigură spălarea cu blândețe a suprafeței dinților.

Ca rezultat al procesului de producție, fiecare granulă are forma rotundă și este mult mai mică decât granulele de curățare obișnuite, astfel încât dinții sensibili la durere sunt protejați împotriva abraziunii suplimentare.

Destinat exclusiv adulților. Conține acetat de stronțiu. Nu este recomandat copiilor.

Utilizare:

Folosiți LACALUT®Extra Sensitive de două ori pe zi pentru o protecție de lungă durată împotriva sensibilității la durere.

Prezentare:

75 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review