Pasta de dinti Colgate Maximum Cavity Protection Fresh Mint, 75 ml

Pasta de dinti Colgate Maximum Cavity Protection Fresh Mint, 75 ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-ORALA/PASTA-DE-DINTI - COLGATE
Colgate
P438798792
Pasta de dinti Colgate Maximum Cavity Protection Fresh Mint, 75 ml Prima si singura pasta de dinti cu agent de neutralizare a acizilor din zaharuri care lupta direct impotriva acizilor
Se incarca ofertele...

Descriere Pasta de dinti Colgate Maximum Cavity Protection Fresh Mint, 75 ml

Pasta de dinti Colgate Maximum Cavity Protection Fresh Mint, 75 ml

Prima si singura pasta de dinti cu agent de neutralizare a acizilor din zaharuri care lupta direct impotriva acizilor din placa dentara, rezultati din zaharuri - cauza numarul 1 a aparitiei cariilor.

Actiune: Inovatia sa cu agent de neutralizare a acizilor din zaharuri ajuta la neutralizarea acizilor rezultati din zaharuri inainte ca acestia sa afecteze dintii. Prin continutul de fluor si calciu, intareste si reface smaltul pentru a preveni formarea cariilor.

Mod de utilizare:

Periati de doua ori pe zi.

Copii cu varsta de 6 ani sau mai mici - se utilizeaza o cantitate cat un bob de mazare, pentru a minimiza inghitirea.

In cazul aportului de fluor din alte surse, se recomanda consult stomatologic sau medical.

Prezentare: 75 mlData ultimei actualizari: 2023-09-28 17:19:40
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.