Pachet pasta de dinti Repair&Protect, 75ml + Apa de gura Coolmint, 500 ml, Sensodyne

P548489402
Pachet pasta de dinti  Repair&Protect, 75ml + Apa de gura Coolmint, 500 ml, Sensodyne - PASTA-DE-DINTI - SENSODYNE
Sensodyne

Sensodyne Repair and Protect Whitening, este o pasta de dinti care indeparteaza petele exogene depuse pe suprafata smaltului fara sa afecteze tesuturile dure dentare.
Foloseste tehnologia revolutionara NovaMin care identifica zonele sensibile ale dintelui, formand la nivelul dentinei expuse un strat protector, asemanator cu cel natural al dintelui, care ajuta la repararea si protectia continua a zonelor sensibile.
Atunci cand intra in contact cu saliva, NovaMin reactioneaza eliberand ioni de calciu si de fosfat, elemente care intra in compozitia naturala a dintelui.

[...]

Descriere: Pachet pasta de dinti Repair&Protect, 75ml + Apa de gura Coolmint, 500 ml, Sensodyne

  • Concepute pentru persoanele care au dinţii sensibili
  • Ajută la redarea albului natural al dinților
  • Oferă protecţie continuă împotriva sensibilităţii dentare
  • Ajută la înlăturarea plăcii bacteriene
  • Nu conţine alcool

Pasta de dinţi Sensodyne Repair and Protect Whitening 75ml si apa de gură Sensodyne Cool Mint 500ml sunt concepute pentru persoanele care au dinţii sensibili. Sensodyne Repair & Protect Whitening ajută la redarea albului natural al dinților îndepărtând petele depuse pe suprafața smalţului. Tehnologia NovaMin ajută la repararea zonelor vulnerabile ale dinților și protecția continuă împotriva sensibilității dentare prin formarea la nivelul dentinei expuse a unui strat protector asemănător cu cel natural al dintelui. Apa de gură Sensodyne Cool Mint oferă protecţie continuă împotriva sensibilităţii dentare si ajută la înlăturarea plăcii bacteriene. Nu conţine alcool, însă conţine fluor, putând fi folosită zilnic pentru protecţie împotriva cariilor. Prin aroma mentolată, proaspătă, aceasta lasă o senzatie de curăţare și prospeţime a gurii. Pentru rezultate optime, este indicat ca pasta de dinţi Sensodyne sa fie folosită impreună cu apa de gură și periuţa de dinţi Sensodyne.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review