Elgydium Pasta de dinti pentru copii Tutti Frutti Ice Age, 7-12 ani, 50 ml

Elgydium Pasta de dinti pentru copii Tutti Frutti Ice Age, 7-12 ani, 50 ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-ORALA/PASTA-DE-DINTI - ELGYDIUM
Elgydium
P459799487
Proprietati: - protectie impotriva cariilor pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7-12 ani; - pasta de dinti cu aroma de guma de mestecat a fost special conceputa pentru a proteja smaltul
Se incarca ofertele...

Descriere Elgydium Pasta de dinti pentru copii Tutti Frutti Ice Age, 7-12 ani, 50 ml

Proprietati:

- protectie impotriva cariilor pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7-12 ani;

- pasta de dinti cu aroma de guma de mestecat a fost special conceputa pentru a proteja smaltul dintilor permanenti ai copiilor datorita concentratiei de fluroruri adaptata varstei (1000 ppm ioni de fluorura); - pasta de dinti sub forma de gel.

Ingrediente:

Fluorinol - aminofluorura de generatia a doua, ajuta la intarirea dintilor si ii protejeaza. Siliglycol - ce formeaza un film protector care favorizeaza fixarea fluorurilor.

Mod de utilizare:

Se periaza dintii dupa fiecare masa, in fiecare zi.

Prezentare:

50 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.