BiSeptol pasta de dinti, 75ml, Dacia Plant

P479852166
BiSeptol pasta de dinti, 75ml, Dacia Plant - PASTA-DE-DINTI - DACIA PLANT
Dacia Plant

Pasta de dinti cu argint ionic si bicarbonat de sodiu se recomanda pentru ingrijirea cavitatii bucale si improspatarea respiratiei.Pasta de dinti prezinta efect de albire al dintilor.

[...]

BiSeptol pasta de dinti, 75ml, Dacia Plant

Pasta de dinti cu argint ionic si bicarbonat de sodiu se recomanda pentru ingrijirea cavitatii bucale si improspatarea respiratiei.

Pasta de dinti prezinta efect de albire al dintilor.

Argint Ionic - solutie care contine ioni de argint in suspensie, cu proprietati antibacteriene, obtinuta printr-o metoda de ultima generatie ( electroliza si concentrare in vid ).

Bicarbonat de Sodiu - agent abraziv bland, cu efect de albire al dintilor. Indeparteaza petele, neutralizeaza aciditatea si improspateaza respiratia.

Albastru de Metilen - substanta cu efect antiseptic.

Uleiuri Esentiale - eucalipt si menta.

Beneficii:
Improspateaza respiratia, actioneaza impotriva bacteriilor din cavitatea bucala, ajuta la reducerea placii bacteriene de la suprafata dintilor, ajuta la prevenirea aparitiei cariei dentare.

Fara parabeni. Fara clor/fluor. Fara dioxid de titan.

Ingrediente:
Apa purificata, glicerina vegetala, bicarbonat de sodiu, cocamidopropyl betaine, argint ionic 5 ppm, guma xantan, ulei esential de menta (Mentha arvensis), carbomer, extract de Stevia rebaudiana cu 60% rebaudiozida A, sodium benzoate, sodium hydroxide, eucalipt-mentol, ulei esential de eucalipt (Eucalyptus globulus), albastru de metilen solutie.

Mod de utilizare: Se recomanda utilizarea de cel putin 2 ori pe zi.

A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inghiti.

Prezentare:
75 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-31 16:26:05
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review