Pasta Dinti Carbune Activ 75ml, Aslamed

Pasta Dinti Carbune Activ 75ml, Aslamed - PASTA-DE-DINTI - FARMEC
Farmec
P479849352

Cărbunele activ funcționează prin alăturarea la moleculele de toxină din corp și le absoarbe înainte de a se acumula în fluxul sanguin. 

[...]

Descriere: Pasta Dinti Carbune Activ 75ml, Aslamed

Cărbunele activ funcționează prin alăturarea la moleculele de toxină din corp și le absoarbe înainte de a se acumula în fluxul sanguin.

Acest lucru îl face să fie util în locuri unde există foarte mulți microbi și microorganisme cum ar fi gura. Cărbunele activ are proprietăți absorbante incredibile și este poros. Datorită compoziției sale fizice și chimice cărbunele activ poate absorbi până la 200 de ori mai multe toxine și impurități decât greutatea proprie.

De asemenea este dovedit științific faptul că acesta neutralizează mirosurile neplăcute ajutând la combaterea respirației urât mirositoare.

Mod de utilizare:
Se recomanda utilizarea de 2-3 ori pe zi in locul pastei de dinti obisnuite. Copiii cu varsta de 6 ani sau mai mica: a se utiliza sub supravegherea unui adult o cantitate de marimea unui bob de mazare, pentru a minimiza inghitirea.

Prezentare:
75 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review