Sensodyne Ata Dentara, 30m, GSK

Sensodyne Ata Dentara, 30m, GSK - ATA-DENTARA - SENSODYNE
Sensodyne
P02993
Utilizarea zilnică a aței dentare contribuie la eliminarea din locurile greu accesibile a plăcii bacteriene responsabilă de respirația urât mirositoare și afecțiuni ale gingiei. Folosiț [...]

Descriere: Sensodyne Ata Dentara, 30m, GSK

Utilizarea zilnică a aței dentare contribuie la eliminarea din locurile greu accesibile a plăcii bacteriene responsabilă de respirația urât mirositoare și afecțiuni ale gingiei.

Folosiți ața dentară Sensodyne Expading Floss pentru curățarea zonelor greu accesibile chiar și pentru periuța de dinți: în spațiul dintre dinți și de-a lungul gingiei.

Este posibil ca la prima utilizare a aței dentare, să se producă o ușoară sângerare a gingiilor, ceea ce este frecvent intâlnit. Gingiile dumneavoastre vor deveni mai sănătoase, utilizând ața dentară ca parte a îngrijirii zilnice a dinților.

Prezentare:

30 m



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review