Splat Apa de Gura Sensitive, 275ml

P548487792
Splat Apa de Gura Sensitive, 275ml - APA-DE-GURA - SPLAT
Splat

Apa de gura ce albeste delicat smaltul. Contine sistemul brevetat LUCTATOL®, o combinatie dintre extractul de lemn dulce japones si proteine lactice, ce protejeaza impotriva cariilor si a placii dentare, si imbunatateste propietatiile salivei, contribuind astfel la imunitatea cavitatii orale

[...]

Splat Apa de Gura Sensitive, 275ml

Apa de gura ce albeste delicat smaltul. Contine sistemul brevetat LUCTATOL®, o combinatie dintre extractul de lemn dulce japones si proteine lactice, ce protejeaza impotriva cariilor si a placii dentare, si imbunatateste propietatiile salivei, contribuind astfel la imunitatea cavitatii orale. Formula sa cu BIO Sp.White System® albeste smaltul, iar Polydon® (PVP) acopera dintii cu o pelicula de protectie. Uleiurile esentiale de coaja de lamaie, si lamaita asigura o respiratie proaspata si contrinuie la sanatatea gingiilor. Ingredientele active patrund perfect in locurile greu accesibile, asigurand o curatare completa, chiar si pentru persoanele cu aparate ortodontice, fiind adecvata si pentru utilizare in irigatoare. Nu contine Fluor, PEG, clorhexidina, zaharina, SLES, alcool etilic, arome si culori sintetice. Contine 98% origine naturala, este cerificata Biorus, vegetarian si gluten-free.

Ingrediente:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, PVP, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Sodium Coco-Sulfate, Aroma, Cyclodextrin, Zin? Gluconate, Citrus Limon Peel Oil, Ananas Sativus Fruit Extract, Maltodextrin, Thymus Serpillum Oil, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Glycerin, Pentylene Glycol, Bifida Ferment Lysate, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Potassium Thiocyanate, Lactoferrin, Lactoperoxidase, Glucose Oxidase, Glucose Pentaacetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Limonene, Citral, Linalool.

Mod de utilizare:
se umple capacul cu apa de gura nediluata, apoi se clateste gura timp de 1 minut. Nu se inghite. Pentru gingii si dinti sanatosi, se utilizeaza zilnic dupa mese si dupa periajul cu pasta de dinti SPLAT®.

Prezentare:
275ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review