Splat Apa de Gura gingii sanatoase, Healthy Gums, 275ml

Splat Apa de Gura gingii sanatoase, Healthy Gums, 275ml -  - SPLAT
Splat
P548487793

Apa de gura pentru gingii sănătoase Healthy Gums îndepărtează in mod eficient placa si înălbește natural smalțul. extracte naturale din Bergenia, pătlagină și rădăcină de brusture, combinate cu extracte de afine și fructe de pădure și săruri de zinc elimina umflarea gingiilor, are efect antiseptic și antiinflamator, previne sângerarea gingiilor.

[...]

Descriere: Splat Apa de Gura gingii sanatoase, Healthy Gums, 275ml

Apa de gura pentru gingii sănătoase Healthy Gums îndepărtează in mod eficient placa si înălbește natural smalțul. extracte naturale din Bergenia, pătlagină și rădăcină de brusture, combinate cu extracte de afine și fructe de pădure și săruri de zinc elimina umflarea gingiilor, are efect antiseptic și antiinflamator, previne sângerarea gingiilor. un sistem unic patentat de enzime lactate LUCTATOL® (lactoferină, lactoperoxidază), în combinație cu lemnul dulce japonez oferă protecție împotriva bacteriilor, promovează imunitatea naturala a gurii, reduce formarea plăcii cu 96%, și distruge bacteriile care cauzează cariile, protejează împotriva cariilor dentare, Este fără alcool și fluorid,

Caracteristici:

  • apă de gura pentru gingii sănătoase,
  • elimină placa,
  • îngrijește gingiile,
  • întărește smalțul,
  • are efecte antiinflamatorii și antioxidante.
  • previne sângerarea gingiilor,
  • protejează împotriva cariilor dentare,
  • Este fără alcool și fluorid,

Utilizați cel puțin de 2 ori pe zi, dimineața și seara, după curățarea dinților. Clătiți zona dinților și gingiilor, apoi scuipați.

Prezentare:
275 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review