Apă de gură Fresh Burst, 250 ml, Listerine

W60600
  • -10%
Apă de gură Fresh Burst, 250 ml, Listerine - APA-DE-GURA - JOHNSON & JOHNSON

Listerine acționează astfel: îndepărtează placa de pe arcada dentară, acționează pe întreaga cavitate bucală, împiedică repopularea bacteriană, nu depinde de dexteritate.

[...]

Apă de gură Fresh Burst, 250 ml, Listerine

Apă de gură Fresh Burst, 250 ml, Listerine 

Apă de gură  adăugând 30 secunde de folosire dimineață și seara este tot ceea ce trebuie pentru a obține o protecție de 24 ore împotriva germenilor ce cauzează placa bacteriană, gingivitele și mirosul neplăcut al respirației. 

S-a demonstrat cu ocazia numeroaselor studii stințifice efectuate că folosirea apei de gură Listerine alături de periaj reduce cu până la 52% placa bacteriană și cu 21% gingivitele. 

Este apă de gură numărul 1 mondial folosită de către peste 1 miliard de consumatori.

Lupta eficient împotriva bacteriilor ce cauzează placa dentară și gingivită. Argumente pentru includerea Listerine în rutina zilnică de igienă orală: periajul dentar nu îndepărtează complet placa bacteriană (zone greu accesibile, depinde de dexteritate).

Listerine acționează astfel: îndepărtează placa de pe arcada dentară, acționează pe întreaga cavitate bucală, împiedică repopularea bacteriană, nu depinde de dexteritate.Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review