Eludril Extra Apa de Gura 0.2% CHX, 300ml

P479849652
Eludril Extra Apa de Gura 0.2% CHX, 300ml - APA-DE-GURA - PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE S.A.S.

Ajută la menținerea unei bune igiene orale atunci când este utilizată în completarea periajului dentar în anumite situații, cum ar fi: gingii iritate ca urmare a acumulării plăcii bacteriene sau a utilizării aparatelor dentare sau inainte și după tratamentul dentar.

[...]

Eludril Extra Apa de Gura 0.2% CHX, 300ml

Proprietati:

- ajută la menținerea unei bune igiene orale atunci când este utilizată în completarea periajului dentar în anumite situații, cum ar fi: gingii iritate ca urmare a acumulării plăcii bacteriene sau a utilizării aparatelor dentare sau inainte și după tratamentul dentar;
-nlimitează riscul dezvoltării bacteriene;
- protecție împotriva bacteriilor ce durează până la 12 ore;
- ajută la menținerea gingiilor sănătoase;
- potrivită pentru mucoasa sensibilă a cavității bucale;
- aromă proaspătă și delicată, nu ustură;
- potrivită pentru persoanele care poartă aparate dentare sau au implanturi.

Ingrediente active:
Clorhexidină (0.20%).

Mod de utilizare:
După periaj dimineața și seara, utilizați 10 ml de soluție nediluată și clătiți timp de 1 minut. Nu inghițiți. Nu clătiți după utilizare. Utilizați timp de 7 zile sau în funcție de recomandarea medicului stomatolog. Maxim 7 zile de utilizare în cazul copiilor.

Precautii:
A nu se utiliza de către copiii cu vârsta sub 6 ani. Utilizarea îndelungată poate cauza ocazional colorarea maro a dinților și a limbii, care dispare după periaj. În unele cazuri poate apărea o alterare a gustului care dispare în general după folosirea îndelungată a produsului.

Prezentare:
300 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review