Apa de gura 2x 200ml, Eludril, Pachet Promotional

Apa de gura 2x 200ml, Eludril, Pachet Promotional - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-ORALA/APA-DE-GURA - PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE S.A.S.
P438798894

Eludril este o apa de gura cu rol antibacterian recomandata pentru ingrijire complementara sporita dar si pentru persoanele care necesita intretinere post-tratament dupa interventii stomatologic (continuarea tratamentului parodontal si a implanturilor dentare).

Se incarca ofertele...

Descriere Apa de gura 2x 200ml, Eludril, Pachet Promotional

Proprietati:

  • Apa de gura cu rol antibacterian si efect calmant;
  • Pentru ingrijire complementara sporita dar si pentru persoanele care necesita intretinere post-tratament dupa interventii stomatologice;
  • Ajuta la mentinerea sanatatii gingiilor si reduce indexul gingival;
  • Pentru aulti si copii cu varsta peste 6 ani.

Ingrediente: Glycerin, alcohol, aqua, aroma, ci 16255, chlorhexidine digluconate, chlorbutanol, diethylhrxyl sodium sulfosuccinate, limonene, menthol.

Ingrediente active: Clorhexidina 0.10% si Clorbutanol 0.50%.

Mod de utilizare: recomandat a se utiliza pana la 2 saptamani. Clatiti bine dupa efectuarea periajului dentar. Utilizati 10-15 ml solutie, in paharul gradat, completati cu apa. De 2-3 ori pe zi.

Forma de prezentare: 2 x flacon de 200mlData ultimei actualizari: 2024-06-07 16:10:20
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.