Elgydium Apa de Gura Dinti Sensibili, 500ml

W51039
Elgydium Apa de Gura Dinti Sensibili, 500ml - APA-DE-GURA - ELGYDIUM
Elgydium
Apă de gură protecția smalțului pentru dinți sensibili. Protecție anticarie, dinți sensibili. Proprietăți: ajută la întărirea smalțului dinților; protejează împotriva atacurilor [...]

Elgydium Apa de Gura Dinti Sensibili, 500ml

Apă de gură protecția smalțului pentru dinți sensibili.

Protecție anticarie, dinți sensibili.

Proprietăți: ajută la întărirea smalțului dinților; protejează împotriva atacurilor bacteriene prezente în placa dentară; protejează împotriva cariilor.

Caracteristici:

Are o formulă diferită datorită celor 2 ingrediente - Fluorinol, o amino fluorura de a 2-a generație, care aderă rapid la smalțul dinților, favorizează mineralizarea și ajută la creșterea rezistenței. Siliglicol, un agent filmogen care ajută fluorura să adere la suprafața dintelui chiar și după clătire, pentru protecție sporită.

Mod de utilizare:

Apa de gură Elgydium pentru protecția smalțului se utilizează nediluată, dimineața și seara după periaj. Clătiți timp de 30 de secunde cu 10 ml soluție și apoi scuipați fără să clătiți.

Se recomandă utilizarea împreună cu pastă de dinți Elgydium pentru dinți sensibili sau Elgydium anticarie pentru igiena zilnică a zonelor greu accesibile.

Prezentare:

500 ml.Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:39
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review