Aslamed Apa de gura fresh, 250 ml, Farmec

I5979
Aslamed Apa de gura fresh, 250 ml, Farmec - APA-DE-GURA - FARMEC
Farmec

Aslamed Apa de Gură Fresh realizează igienizarea spațiilor interdentare, împrospătând respirația.Poate fi folosită în fiecare zi, fără efectele secundare celor specifice opțiunilor care conțin clorhexidină, și este un produs cu utilizare pe termen lung.

[...]

Aslamed Apa de gura fresh, 250 ml, Farmec

Aslamed Apa de Gură Fresh realizează igienizarea spațiilor interdentare, împrospătând respirația.Poate fi folosită în fiecare zi, fără efectele secundare celor specifice opțiunilor care conțin clorhexidină, și este un produs cu utilizare pe termen lung.

Ce este: PreBIULIN®FOS - MICROBIOM PROTECT?

Reducerea formării biofilmului oral, fără afectarea echilibrului microbiologic din cavitatea bucală se datorează prezenței în formulare a ingredientului preBiulin, o polifructoza extrasă din rădăcina de cicoare.

preBiulin, acest ingredient este un prebiotic, care:

  • echilibrează microbiomul specific al cavitații bucale.
  • contribuie la creșterea streptococului salivarus, un microorganism normal prezent în cavitatea bucală, asociat în diverse studii, cu reducerea halitozei intra-orale, prin reducerea concentrației compusilor volatili de sulf din cavitatea bucală.

Există, de asemenea, studii în care bacteriile cariogene, responsabile de formarea cariilor dentare sunt inhibate de către acest streptococ.

Deci, preBiulin-ul nu distruge nici un microorganism al microbiomului oral, ci hrănește și susține dezvoltarea streptococului salivarus care conservă sănătatea cavitații bucale.

Respirație proaspătă, de lungă durată. 0% Clorhexidină

  • Previne acumularea plăcii bacteriene
  • Întărește smalțul dinților cu fluor împotriva cariilor
  • Remineralizează cariile incipiente
  • Menține sănătătea gingiilor și a dinților
  • Extract Ecocertificat de Mușețel
  • PreBIULIN®FOS - MICROBIOM PROTECT
  • Conține fluor - 0,05 % NaF(226ppm F)
  • Testat dermatologic

Ingredientele active și rolul lor

PreBIULIN®FOS –echilibrează microbiomul specific cavității bucale, conservând sănătatea acesteia.

Florul ajută la sănătatea dinților, întărind smalțul și făcându-l mai rezistent la carii. Totodată, fluorul ajută la remineralizarea cariilor incipiente și scade cantitatea de acizi pe care bacteriile din cavitatea bucală îl produc. 

Extractul Ecocertificat de Mușetel - este un recunoscut remediu natural, cu acțiune calmantă, cicatrizantă și regenerantă a țesutului gingival.

Ingrediente

Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Aroma, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Inulin , Fructose, Chamomilla Recutita Flower Extract, Potassium Sorbate, Citric Acid, Eugenol, Limonene.

Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achiziționat.

Mod de utilizare

Produsul se folosește cel puțin de 2 ori/zi, dimineața și seara, după periajul dentar. Umpleţi capacul flaconului (aproximativ 10 ml) cu apă de gură şi clătiţi timp de 1 min.

Atenţie: Nu înghiţiţi!

Produsul nu provoacă senzație de arsură! Nu conține etanol!

Nu este recomandată copiilor sub vârsta de 6 ani!

Conține fluor! 0,05 % NaF(226ppm F)

Prezentare:
100mlData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review