Apa de gura Lacalut Whitening, 500ml

Apa de gura Lacalut Whitening, 500ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-ORALA/APA-DE-GURA - LACALUT
Lacalut
P459828222

Apa de gura micelara cu actiune antibacteriana. Pentru a evita formarea tartrului in spatiile interdentare este necesara curatarea atenta a danturii. Micelele sunt structuri complexe avand forma unor microsfere invizibile care prezinta un nucleu solubil in grasimi si un invelis solubil in apa.

Se incarca ofertele...

Descriere Apa de gura Lacalut Whitening, 500ml

Apa de gura micelara cu actiune antibacteriana. Pentru a evita formarea tartrului in spatiile interdentare este necesara curatarea atenta a danturii. Micelele sunt structuri complexe avand forma unor microsfere invizibile care prezinta un nucleu solubil in grasimi si un invelis solubil in apa. Cu ajutorul tehnologiei micelare inovatoare, bacteriile din spatiile greu accesibile ale cavitatii bucale sunt atrase ca un magnet si captate de micelele mici si flexibile, fiind evacuate ulterior.

Proprietati:

Actiune antibacteriana;

Efect delicat de albire;

Protectie impotriva decolorarii dentare;

Respiratie proaspata;

Complexul antibacterian activ previne formarea placii bacteriene si combate astfel formarea cariilor. Produsul are efect pe termen indelungat actionand delicat asupra smaltului si a gingiilor. Pentru o dantura puternica de un alb natural.

Mod de utilizare:
se clateste gura cu 15ml (aproximativ ½ din capac) timp de 30 de secunde. Dupa folosire nu este necesara clatirea cavitatii bucale cu apa potabila. Nu se ingereaza. In cazul dintilor foarte sensibili, produsul se poate utiliza de mai multe ori pe zi. Aroma de fresh mint. Destinat exclusiv adultilor.

Prezentare:
500ml.Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.