Apa de Gura, Gum&Enamel Fresh Mint 500 ml, Oral-B

Apa de Gura, Gum&Enamel Fresh Mint 500 ml, Oral-B - APA-DE-GURA - ORAL B
Oral B
P459847560

Apa de gura Oral-B vine ca un sprijin zilnic pentru cei care isi doresc o igiena orala completa. Adaugarea acesteia la rutina de ingrijire orala ajuta la improspatarea respiratiei si la imbunatatirea sanatatii cavitatii bucale.

[...]

Descriere: Apa de Gura, Gum&Enamel Fresh Mint 500 ml, Oral-B

Apa de gură Oral B Gum & Enamel Care Fresh Mint împrospătează respirația, combate placa dentobacteriană și menține sănătatea dinților și a gingiilor.

Caracteristici:

  • Intărește smalțul.
  • Menține gingiile sănătoase.
  • Asigură o respirație proaspătă.
  • Combate formarea cariilor.

Cum se utilizează:
După efectuarea periajului dentar, se clătește gura cu apă de gură, respectând timpul specificat pe ambalaj, apoi se scuipă.

Compoziție completă:
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Fluoride, Aroma, Cetylpyridinium Chloride, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Poloxamer 407, Sucralose, Cinnamal, CI 42053, CI 15985, BHT.Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.

Prezentare:
500 ml



Data ultimei actualizari: 2024-04-16 09:10:49
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review