Apa de Gura cu Propolis, 20 ml, Tis

P22013
  • -5%
Apa de Gura cu Propolis,  20 ml, Tis - APA-DE-GURA - TIS FARMACEUTIC
Produsul contine tinctura de propolis si extracte din musetel, salvie, ienupar si muguri de plop,având proprietati dezinfectante, deodorante si local anestezice. In contact cu glandele din cavitatea bucala [...]

Apa de Gura cu Propolis, 20 ml, Tis

Produsul contine tinctura de propolis si extracte din musetel, salvie, ienupar si muguri de plop,având proprietati dezinfectante, deodorante si local anestezice.

In contact cu glandele din cavitatea bucala provoaca o senzatie placuta, inhiba mirosul neplacut si stimuleaza salivatia.

Se gaseste sub forma concentrata, care se dilueaza inainte de folosire.

Este recomandata pentru igiena zilnica a mucoasei bucale, in tratamentul local al infectiilor si inflamatiilor localizate la nivelul cavitatii bucale (stomatite, glosite, gingivite), pentru micsorarea hipersensibilitatii dentinare si pentru improspatarea respiratiei.

Principii active:

extracte naturale (propolis, salvie, musetel, muguri de plop, ienupar), clorura de zinc.

Utilizare:

Pentru utilizare se realizeaza o solutie din 10-20 picaturi APA DE GURA CU PROPOLIS in jumatate de pahar cu apa; se clateste cavitatea bucala, de 2-3 ori cu solutia astfel preparata.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review