Tablete efervescente de curatare gutiere dentare Pro Cleanser Orthodontics, 30 tablete, Corega

P479850505
Tablete efervescente de curatare gutiere dentare Pro Cleanser Orthodontics, 30 tablete, Corega - ADEZIVI-PROTEZE-DENTARE - COREGA
COREGA
Gama Tablete

Tabletele efervescente de curatare Corega Pro Cleanser Orthodontics sunt destinate curatarii gutierelor dentare (contetie, bruxism, etc), a aparatelor dentare mobile si a retainerelor.

[...]

Descriere: Tablete efervescente de curatare gutiere dentare Pro Cleanser Orthodontics, 30 tablete, Corega

Tabletele efervescente de curatare Corega Pro Cleanser Orthodontics sunt destinate curatarii gutierelor dentare (contetie, bruxism, etc), a aparatelor dentare mobile si a retainerelor.

Formula sa blanda si non-abraziva distruge 99,99% dintre bacteriile care determina respiratia urat mirositoare*, indeparteaza petele si elimina decolorarea si ajuta la mentinerea dispozitivului oral curat.

Ingrediente:
Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, TAED, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfate, VP/VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, Cellulose Gum, Sodium Nitrate, CL 42090, CI73015.

Mod de utilizare:

  • Introduceti o tableta efervescenta Corega Pro Cleanser Orthodontics intr-un pahar cu apa foarte calda (nu fierbinte), suficienta pentru acoperirea completa a dispozitivului oral.
  • Lasati dispozitivul oral scufundat timp de 3-5 minute in paharul cu solutia obtinuta, apoi curatati dispozitivul oral cu o periuta de dinti cu peri moi si cu solutia de curatat obtinuta anterior.
  • Clatiti apoi foarte bine dispozitivul oral sub un jet de apa. Aruncati solutia ramasa imediat dupa folosire."

Avertizari:

  • Nu introduceti in cavitatea bucala tabletele efervescente sau solutia rezultata in urma dizolvarii acestora.
  • Nu beti solutia de curatat obtinuta prin dizolvarea unei tablete efervescente si nu o folositi ca apa de gura.
  • Nu atingeti gura sau ochii dupa contactul mainilor cu tabletele sau solutia de curatat.
  • Nu folositi daca sunteti sensibil la oricare dintre ingrediente.
  • A nu se lasa la indemana copiilor si a persoanelor care prezinta risc accidental de inghitire a tabletelor sau a solutiei rezultate.
  • In caz de inghitire: Sunati la un centru de informare toxicologica sau un medic.
  • In caz de iritatii: intrerupeti utilizarea produsului si consultati medicul.
  • Cauzeaza iritatii grave la nivelul ochilor.
  • Spalati-va bine pe maini dupa utilizarea tabletelor sau a solutiei rezultate in urma dizolvarii acestora.

In caz de contact cu ochii: Clatiti cu atentie cu apa timp de cateva minute. Indepartati lentilele de contact, daca purtati si va este usor sa o faceti. Continuati sa clatiti. Daca iritatia de la nivelul ochilor persista, cereti sfatul medicului. Contine ULEI DE MENTA si ENZIMA SUBTILISIN. Pot provoca o reactie alergica.

Prezentare:
30 tablete.



Data ultimei actualizari: 2023-09-28 15:51:20
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review