Corega Tablete Bioformula, 136 comprimate

Corega Tablete Bioformula, 136 comprimate - ADEZIVI-PROTEZE-DENTARE - COREGA
COREGA
Gama Tablete
P459821903
Proprietati: Corega Bio Formula - tablete efervescente cu efect antimicrobian de curatare pentru proteza dentara. Cui se adreseaza: Dacă îți dorești o curăţare în profunzime, tabletele efervescente cu efect [...]

Descriere: Corega Tablete Bioformula, 136 comprimate

Proprietati:

Corega Bio Formula - tablete efervescente cu efect antimicrobian de curatare pentru proteza dentara.

Cui se adreseaza:

Dacă îți dorești o curăţare în profunzime, tabletele efervescente cu efect antibacterian COREGA pentru curăţarea protezei dentare sunt ideale pentru tine. Corega Bio Formula are o formula creata special pentru a curata in profunzime proteza dentara, distrugand 99,99%* dintre bacteriile care determina respiratia urat mirositoare si iritarea gingiilor.

Beneficii:

Tabletele efervescente Corega Bio Formula distrug 99,99% dintre bacteriile care determină respirația urât mirositoare*, iar atunci când sunt folosite zilnic, conform instructiunilor de folosire, ajută la îndepărtarea petelor persistente si la reducerea semnificativa a plăcii bacteriene.

Mod de utilizare:

Introdu o tableta efervescenta COREGA intr-un recipient cu apa foarte calda (nu fierbinte), in cantitate suficienta incat sa acopere proteza dentara. Lasa proteza in solutia obtinuta timp de 3-5 minute si curata proteza dentara cu solutia obtinuta, folosind o periuta de dinti cu peri moi. Apoi clateste proteza dentara sub jet de apa si arunca solutia ramasa imediat dupa utilizare.

Prezentare:

136 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-09-28 15:52:02
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review