Corega Respiratie Proaspata, crema adeziva pentru proteza dentara, 40g

Corega Respiratie Proaspata, crema adeziva pentru proteza dentara, 40g - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-ORALA/ADEZIVI-PROTEZE-DENTARE - COREGA
COREGA
W53874
Cremele adezive pentru proteze dentare Corega asigură o fixare fermă a protezei de-a lungul întregii zile. Chiar dacă proteza este bine adaptată pe gingii, Corega ,,sigilează” spațiul dintre
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpara 1 produs Corega pentru proteza dentara si primesti un breloc pentru deblocare carucior supermarket CADOU
Se incarca ofertele...

Descriere Corega Respiratie Proaspata, crema adeziva pentru proteza dentara, 40g

Cremele adezive pentru proteze dentare Corega asigură o fixare fermă a protezei de-a lungul întregii zile.

Chiar dacă proteza este bine adaptată pe gingii, Corega ,,sigilează” spațiul dintre proteză și gingie, împiedicând pătrunderea fragmentelor alimentare sub proteză dentară și prevenind astfel iritarea gingiilor. Oferă respirație proaspătă.

Indicații:

Corega respirație prospătă este un adeziv pentru proteza dentară ce asigură o fixare imbatabilă timp de 24 de ore și împiedică pătrunderea particulelor alimentare iritante.Nu conține zinc.

Deține un vârf plat pentru aplicare ușoară. Corega Fixative nu trebuie folosit pentru fixarea corectă a unei proteze necorespunzătoare. Adresați-vă medicului dentist pentru recomandări suplimentare. Puține persoane pot prezenta sensibilitate la acest produs. În cazul în care se instalează discomfort, întrerupeți utilizarea.

Prezentare:

40 gData ultimei actualizari: 2023-09-28 15:51:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.