Corega Neutro, crema adeziva pentru proteza dentara, 40g

W49514
Corega Neutro, crema adeziva pentru proteza dentara, 40g - ADEZIVI-PROTEZE-DENTARE - COREGA
COREGA
Proprietati: Corega Ultra Fixare Neutro este o crema adeziva care ofera fixarea protezei dentare. Aceasta nu contine arome sau coloranti artificiali. Daca esti purtator de proteza dentara totala sau partiala [...]

Corega Neutro, crema adeziva pentru proteza dentara, 40g

Proprietati:

Corega Ultra Fixare Neutro este o crema adeziva care ofera fixarea protezei dentare. Aceasta nu contine arome sau coloranti artificiali. Daca esti purtator de proteza dentara totala sau partiala si iti doresti fixarea ferma a acesteia pe parcursul intregii zile, crema adeziva Corega Ultra Fixare Neutro este potrivita pentru tine.

Are o formula creata special pentru a-ti oferi fixare 3D si nu are adaos de arome, astfel ca nu te va impiedica sa te bucuri de gustul alimentelor preferate.

Mod de utilizare:

Produsul contine doi polimeri adezivi care isi maresc volumul in prezenta umiditatii. Astfel, se creeaza o structura 3D intre proteza dentara si tesutul gingival.

Prezentare:

40 g



Data ultimei actualizari: 2023-09-28 15:51:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review